Hoppa till innehåll

Nyhetsdag 14 september

Välkommen till Stockholm Academys nyhetsdag!

Denna gång kommer vi att fokusera på ett ämne som både är högaktuellt som svårt, nämligen hur vi hanterar arbetsanpassning och missbruk på våra arbetsplatser. Förutom att vi kommer gå igenom nyheter inom arbets- och arbetsmiljörätten kommer hela eftermiddagen att ägnas åt hur vi ska agera samt vad vi kan göra.

Under denna dag så är vi glada att kunna presentera följande talare:

Milla Jonsson

Milla är expert inom arbets- & arbetsmiljörätt. Arbetsrätt och arbetsmiljö handlar för mig om livet, men också om att ta fram bra verktyg som underlättar vardagen Hon är även grundare av Fack:appen.

Lena Massaro

Lena är Stresspedagog med kognitiv inriktning och utbildad i mindfulnessbaserad stressreduktion. Hon driver idag företaget Stresshantera Mera AB,


Philip Cabreus

Philip är läkare och entreprenör med en passion för förebyggande insatser och digital utveckling. Han är bl.a delägare och VD i Albus Care AB

Access Duo, är en digital vårdgivare som erbjuder vård och behandling i en patientsäker plattform. Med patienten och det personliga mötet i fokus finns terapeuten med under hela behandlingen, var patienten än befinner sig.  


Medhelp Care, hjälper er att i ett tidigt skede upptäcka ohälsa hos medarbetare och stöttar HR och chefer i det systematiska arbetsmiljöarbetet

Programmet för denna nyhetsdag ser ut så här;

Förmiddag:
08.30 Frukost med inskrivning

09.00 – 12.00
Milla går igenom alla lagrum som är kopplade till socialförsäkringsbalken samt kommande som nuvarande förändringar inom arbets- och arbetsmiljörätten.

12.00 – 13.00 LUNCH

Eftermiddag:
13.00 – 13.40 Philip Cabreus
13.45 – 14.15 Lena Massaro
14.15 – 14.45 Fika och mingel
14.45 – 15.15 Medhelp Care
15.15 – 15.55 Assess duo
15.55 – 16.00 Avrundning
16.00 – 17.00 Mingel för dem som önskar

Pris: 3000 SEK för förmiddagen och 3000 SEK för eftermiddagen, bokar du heldag så blir den totala kostnaden 5000 SEK

Vi kommer inom kort öppna upp för anmälan till denna nyhetsdag och du kan betala direkt via swich eller fylla i det formulär som finns vid bokningen om du önskar få en faktura. Samt att platsen är inte bekräftad ännu men det kommer bli Stockholms närområde och det är en fysisk träff. Vi kommer gå ut med en nyhet så fort platsen samt bokningen är öppen. Men boka redan denna dag i din kalender, för denna dag vill du inte missa att medverka på!

Avbokningsregler; om du avbokar av minst 4 veckor innan så kostar det inget, bokar du av 3 veckor innan betalar du 50% av avgiften och bokar du av 2 veckor eller senare så får du betala för denna dag.

%d bloggare gillar detta: